24 Mayıs 2015 Pazar

Erkeklerde Buz Lazer Epilasyon

Erkeklerde ‘Buz Lazer’ ile Epilasyon
Artık erkeklerde lazer epilasyon yaptırabiliyor, BuzLazer™ sayesinde erkeklerin kabusu olan epilasyon artık acısız ve ağrısız üstelik 4 – 6 seans yetiyor

Son dönemde popülaritesi hızla artan bu teknolojiye olan talebin her geçen gün büyüdüğünü belirten uzmanlar BuzLazer™ acısız ve ağrısız olduğunun altını çizdi.  Erkeklerde lazer epilasyon da artık Buzlazer™ en çok tercih edilen sistem durumunda.

Dermamoloji uzmanı Dr.Dilara Turgut, 2014 yılının son günlerinde dünya ile aynı anda ülkemizde lansmanı yapılan BuzLazer™, teknolojisinin bayanlardan çok erkek hastaların ilgi göstediğini belirtiyor. Soprano ICE BuzLazer™için,"Diğer lazer epilasyon cihazlarına oranlaçok  acısız ve yaz aylarında da uygulanmakta olan bu cihaz ile lazer epilasyon bir mucize" dedi.


Uz. Dr. Dilara Turgut “Buz Lazer Epilasyon” ile ilgili soruları yanıtladı.

Soprano ICE Buz Lazer Epilasyon ağrısız ve acısız mı?
Acı göreceli bir kavram olsa da bu cihazda yok denecek kadar az diyebiliriz, erkek hastalarımızdan ve onların bu cihaz ile istenmeyen kıllarından kurtulmak isteyişinden de bu anlaşılmakta.  BuzLazer epilasyonda ağrı ve acı duyulmuyor. Tıpkı cildinize sıcak taş masajı yapar gibi, konforlu, oldukça hızlı ve kısa süreli seanslar ile gerçekleştiriliyor.



Yaz aylarında Lazer Epilasyon yaptırmak artık mümkün mü?
Buz Lazer teknolojisi ile yaz aylarında da ara vermeden lazer epilasyon seanslarını tamamlayabilirsiniz, lazer enerjisini düşük ve sık tekrarla verdiğinden cilt üzerini tahribat oluşmaz bu yüzden de yaz aylarında gönül rahatlığıyla yapılmaktadır, FDA sertifikası vardır.


BuzLazer™ hakkında detaylı bilgi için: www.buzlazer.com