12 Mart 2009 Perşembe

IPL foto epilasyon, hangi ipl cihazı alınmalı ?


Değerli güzellik uzmanları ve kıymetli meslektaşlarım.
Çok emek harcayarak elde etmiş olduğumuz foto epilasyon (IPL) kullanım hakkımızı bir daha başkalarına kaptırmamak, müşteri haklarının bizlere getirdiği çok ağır sorumluluklar ve mesleğimizin geleceği bakımından bütün Foto Epilasyon satın alacak ve uygulama yapacak siz meslektaşlarımı aşağıdaki konulara riayet etmeniz hususunda dikkatlerinizi çekmek istiyorum.
Güzellik Uzmanları Odası olarak hiç bir marka ve firma ile anlaşmamız, özel bir yakınlığımız söz konusu değildir. Alımlarınızı aşağıdaki kriterler doğrultusunda istediğiniz firmalardan yapabilirsiniz.
1-Dünya pazarında ve Türkiye de 5000 dolardan 50.000 dolara kadar farklı markalarda Foto Epilasyon (IPL) cihazları üretilmekte ve satılmaktadır. Rakamlardan da anlaşılacağı gibi en ucuz ile en pahalı arasında uçurumlar vardır. Niçin bu kadar fiyat farkı olduğunu iyi araştırmak gerekir.
2-Bazı ithalatçı firmalar üstün teknolojileri taklit ederek, teknolojik değeri olmayan sadece ucuz olduğu için pazar bulan Foto epilasyonları pazarımıza sürmektedirler. Daha da ileri giderek Çin gibi taklit üretimde lider olan ülkelerin kötü mallarını Almanya ve diğer bazı Avrupa ülkesinden ithal ederek Avrupa malı diye bizlere satabilmektedirler. Kesinlikle dalga boyu 1200 nm ye kadar çikan ipl cihazlarini tercih etmeyiniz, bunlar 10 yil öncesinin teknolojileridir.
3-Bu konulara dikkat ederek Foto Epilasyon da (IPL) sonuç alınan, müşteri güvenliğine sahip, uluslararası numaralı CE sertifikasına sahip, iyi referansları olan ve aynı zamanda Türkiye de cihaz kullanım eğitimi verebilecek alt yapıya sahip Türkiye genelinde teknik servisi olan T.S.E ( Türk standartları enstitüsü) VE SANAYİ BAKANLIĞI SATIŞ SONRASI HİZMET YETERLİLİK BELGESİ bulunan firmaları iyi araştırarak bu firmalardan cihazlarınızı satın alınız.Amerikan veya ISRAIL cihazlarini tercih ediniz.
4-Ucuz diye kalitesiz ve müşterileriniz için riskli olabilecek cihazları alıp kendinize ve mesleğimize zarar vermeyiniz.
5-Ülkemizde hasta haklarının getirdiği büyük yasal sorumluluklar vardır. Müşterinize vereceğiniz zararı tüm varlığınızla tazmin edemezsiniz.
6-Sizleri mağdur eden firmaları bizlere bildirmeniz halinde ilgili firmaların yasal eksikleri varsa ilgili kurumlara şikâyetler edilecektir.
7-Mesleğimizin geleceğine zarar vermeye yönelik hiç bir kimsenin(firma, güzellik uzmanı, yönetici) hakkı yoktur.
AYŞE AYDIN
Güzellik Uzmanları Oda Başkanı

DİKKAT
Son dönemde SOPRANO ÜTÜLEME EPİLASYON herkesin dilinde acısız ve çok etkili bir teknoloji detaylı bilgi için, www.ütülemeepilasyon.com

5 yorum:

  1. Sayın ayşe aydın sizin salonda kullandığınız cihaz neden çin malı

    YanıtlaSil
  2. Nur Hanim,

    Siz neyin bilirkisisi oluyorsunuz? Bilmeden sacma sapan uydurmussunuz, ISRAIL mali leke yapiyor diye. Ne alakasi var? Yukarida yazilan yazida bence ayse hnm meslektaslarini korumak istemis ve bu yuzden kaleme almis. Madem bilirkisisiniz lutfen cevaplayin, bu estetisyenlere cikan yasayla beraber Turkiye'de her krem satan firma bir IPL cihazi getirmedi mi? Bariz CiN mali olan bu cihazlari bu ise yeni atilan egitimsiz (cihazlar konusunda) kisilere AVRUPA cihazi diye kakalamadilar mi? Madem bilirkisisiniz soyleyin, hangi avrupa ulkesinde IPL foto epilasyon yada LAZER cihaz uretimi yapiliyor? Ben soyliyeyim hicbirinde, o ulkelerde sadece CiN HALK CUMHURIYETINDEN gelen parcalar demonte ediliyor ve yurdum estetisyenine "FRANSIZ" "ITALYAN" yada "INGILIZ" diye yutturuluyor. Ise bu yuzden ayse hnm yazisinda demek istemis ki, bu teknolojiler israil ve amerikada icad edilip uretiliyor diye, digerleri hikaye demek istemis ama siz bilirkisi oldugunuz icin anlamamissiniz. Ha bu arada belirteyim Ayse hnm. falanda tanimam ben sadece Doktorum ve sanirim sizin bilirkisiliginizden daha bilirkisiyim,

    Saygilar
    Devran

    YanıtlaSil
  3. Sayın Doktor, 15 yıldır bu mesleğin içerisindeyim bırakında hakarete maruz kalmadan bilirkişi konumuna gireyim.Siz değilmisinizki sıradan 3 aylık eğitim gören kişileri bu cihazların başına geçiren, sırf gelirime gelir katsın diye kendi mesleğinizi ikinci plana atan..,Lazerlere sahip çıktınız sonra IPL lerde bizim dediniz, şu ara IPL para kazandırıyor öyle değilmi? Cihazları getirirsiniz koyarsınız uygulamayı sıfatsız elemanlar yapar hadi o zaman uğraşsanıza kıllarla..
    Haklısınız..Çin malı furyası güzellik sektörünüde vurdu.Bu çok ucuz cihazlar, benim inanılmaz rahatsız olduğum kuaförlere girdi.Ama şunu özellikle bilin bizler ne yutturulduk ne kakalandık.%100 fransız malı olan cihazımızı güvenerek ve araştırarak ve yutturulmadan aldık.isim vermeyim reklam olmasın..İsrail cihazlarına geince yine isim vermeyim ama Türkiye de ismi çok iyi bilinen İsrail firmasının azizliklerini çok duyduk çok gördük.Zaten bu ülke İsrail malarından iflah olmadı o ayrı mesele.Bu işte dönen oyunlarıda araştırın o zaman.Benden daha iyi bilirkişi olarak konuşmuşsunuz ama ezbere konuşmuşsunuz..Saygılar..

    NUR

    YanıtlaSil
  4. ben alma lazer fırmasının spa shr cıhazını kullanıyorum acıkcası cokta memnunumm utuleme yontemıylede yapıldıgı ıcın musterı acıda hıssetmıyor...sıddetle tavsıye ederım arkadaslar

    YanıtlaSil
  5. Bu arada Son dönemde Soprano Ütüleme Epilasyon ciddi bir ivme kazandı ve her şehire hızla yayılmakta bununla ilgili detaylı bilgi için, http://www.utulemeepilasyon.com

    YanıtlaSil